ROM CREMAT

Pensant en tot tipus de festes o esdeveniments populars, en els que un cremat de Rom Pujol hi encaixa com a element engrescador i portador de bon ambient, els proposem fer un cremat, ja que al voltant d’una cassola flamejant es crea un bon ambient que tothom recordarà com un dia de celebració. La màgia del foc combinada amb el bon gust del rom garanteixen l'èxit de la festa.

En una cassola de terrissa, s'hi aboca el contingut d'una ampolla de Rom Pujol, s'hi afegeixen 50 grams de sucre, un bocí de canyella i la pell de mitja llimona. De seguida s'encén, acostant-hi un llumí, i es remena contínuament amb un cullerot fins que en restin les dues terceres parts aproximadament. Per apagar-lo, s'hi afegeix un raig de café o bé es tapa la cassola.

 




Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació.
Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies).
L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador.
Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.